2017. feb 08.

Magyarország a húzóerő

írta: Putyinpárti Gyorsnaszád
Magyarország a húzóerő

A ballib kutya ugat a jobboldali karaván szalad!

Jóreggel MAGYARORSZÁG! A nagy GDP termelés köszben szakíccsatok időt 8 óra KÉTHARMAD fertályban kedves derék hazafijak ennek a blognak az elolvasására. Ballibek is nézhetik legaláb megpukkannak az irigységtöll!! Hehehe.

Ma az országunkban mindeki láthatja azt a fejlődést ami az elmult majnem 7 év hozott nekünk mióta lecseréltük a teheccségtelen ballibsi bandát a nemzet legjobbjaira a FIDESZ re! Én mint jobboldali nemzeti értelmiségi feladatomnak tartom hogy beszámoljak a jó hirekröl ebben a ballibsi médiadiktatúra alatt lévő világban!

Órjásit fejlődött a magyar villágazdaásg mi váltunk annak az európának a húzóerejévé ami az utóbbi évtizedekben kizsákmányolt minket mert mi jobboldali haladó enberek nem vagyunk haragtartóak is a mi nagy látnokunk és vezérünk Orbán Viktor MINISZTERELNÖK ÚR sem az. Kirángattuk abból a legvárból a világot amibe gyurcsán és ballibsijei meg a soros vezette a világot amikor 2008ban világgazdaságba kényszerittette a világot!

De persze eszt nem egyedül csináltuk kelet hozzá a mi orosz barátaink segíccsége is akik már régebben megtalálták a mekfelelő vezérjüket Vlagyimir Putyi elnökurat.

Ezért ahogy már ott tarunk hoty egy mondattal lehet leírni amit derék hazafi társam alkotott meg: Magyarország ma már a Föld egyik ideológiai szívcsakrájává is vált Orbán látnoki képességei miatt.

Hajrá Magryraoszág Hajrá FIDESZ!!!

Terjesszétek eszt hazafijak mert a ballibsi sorosimádó index tuti el akarja relyteni eszt nehogy megvilágosoggyon a világ!!

Szólj hozzá

politika mszp gazdaság orbán fidesz gyurcsány szdsz világgazdaság orbán viktor viktor putyin soros balliberális szívcsakra