Az ujjvilági ideogliai szivcsakra hírjei

Magyarország a Fölld egyik legerössebb gazdasága és huzóereje

2018. már 31.

Áldott husvétet a MAGYAR NEMZETI keresztény joboldali hazafiaknak!

írta: Putyinpárti Gyorsnaszád
Áldott husvétet a MAGYAR NEMZETI keresztény joboldali hazafiaknak!

De azért figyejjük a MIGRÁNSOKAT is mert SOROS GYÖRGY és BRÜSSZEL ijenkor se nugszik

Ádlott HÚSVÉTTOT a NEMZETI KERESZTÉNY MAGYAR HAZAFIAKNAK a jobboldalon, mert ijen jó hejjé teszik a MI ORSZÁGUNKAT munkályukkal különösen ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖK ÚR aki legyőzi a migránsokat és sor os kutyájit.

Ne feleggyük el hogy egyhét múlva elkel menni szavazni a mi pártunkra a FIDESZ re mert csak ők védhetnek meg mknet a honfoglaló mocskos ebolás turbános soroscsürhétől és azok támogatóitól például a homokos iszlám vona gábortól meg a gyurcsányitól akik átvágnák a keritést és 157 milliárd migránsot telepittenének be szép MAGYAR földtünkre és homokos gender szakiskolákat nyitnának norvég és brüsszeli soros pénzekbölll!!!!!!!!

 

Hályrá FIDESZ HARJÁR ORBÁN VIKTOR HALRÁ MAGYA ROR SZÁG ! !!!!!4

Tovább Szólj hozzá

politika választás húsvét gazdaság orbán fidesz gyurcsány ünnep szavazás norvégia svédország orbán viktor terrorista viktor brüsszel soros vona gábor soros györgy terrorizmus ellenség balliberális szívcsakra ebola hazaárulók libsi migráns

2017. már 10.

A hálátlan lengyelek nem értékelik miniszterelnökünk gesztusát!

írta: Putyinpárti Gyorsnaszád
A hálátlan lengyelek nem értékelik miniszterelnökünk gesztusát!

Lehet olvasni arrol hogy a lengyelek gyalázzák a MI miniszterelnökünket Orbán Viktort mert Donáld Tuszkot támogatta hogy így fentarcsa az EU eggyensúlyát.

Bisztos vagyok benne hogy jó oka volt erre a mi legnagyobb vezérünknek és abban is bisztos vagyok hogy a támadások nagy része mögött soros györgy áll és nem tükrözi a lengyelek KÉTHARMAD ának véleményét mert a legyelek szeretnek minket és a mi vezetőnket bisztosan!!!

Anyira szeretik Orbán Viktort a lengelek hogy még Március 15. i elnyomók ellen feltüzelő beszédére is ezernyien jönnek pénzt és időt nem kiméllve!

Szóval kedves NERbeli eggyütműködö barátajim ne gyülölködjetek mert pár ballibsi sorosbérenc lengyel össze akar ugrasztani minket!!! Mert a többsége a ...

Tovább Szólj hozzá

politika gazdaság orbán fidesz világgazdaság orbán viktor viktor soros lengyelország soros györgy balliberális libsi donalt tusk

2017. feb 21.

Soros fúrta meg az Olimpiánkat!

írta: Putyinpárti Gyorsnaszád
Soros fúrta meg az Olimpiánkat!

Ezekben a percekben kaptam a hírt orosz barátainktól hogy a figyelőhálózatuk egyik tagja aszt észlelte múlt pénteken hogy soros györgy a nemzetünk megrontója egy ürgebőrbe varrt nokiásdobozt adott át a momentumos libsiknek hogy az aban található pénszt szétosztva vegyenek aláírásokat!

Ez történt megint az a szemét ballibsi bibsi soros megint megtámadta Magyarországot és annak vezetőjét személyessen Orbán Viktor URAT!

A másik hírjük orosz barátainknak az volt, hogy a veronai buszbaleset is egy ballib háttérhatalmi ügyeskedés miatt történt mert úgy építették meg a buszokat hogy előbb utóbb ez történnyen.

Ki kel hogy nyírjuk eszt a szemét rohatt libsi terroristát mert milliókat ölhet még meg!!!!!! Orbán Viktor ments meg ...

Tovább Szólj hozzá

orbán oroszország olimpia orbán viktor soros terrorizmus verona balliberális momentum busztragédia nolimpia

2017. feb 08.

Magyarország a húzóerő

írta: Putyinpárti Gyorsnaszád
Magyarország a húzóerő

A ballib kutya ugat a jobboldali karaván szalad!

Jóreggel MAGYARORSZÁG! A nagy GDP termelés köszben szakíccsatok időt 8 óra KÉTHARMAD fertályban kedves derék hazafijak ennek a blognak az elolvasására. Ballibek is nézhetik legaláb megpukkannak az irigységtöll!! Hehehe.

Ma az országunkban mindeki láthatja azt a fejlődést ami az elmult majnem 7 év hozott nekünk mióta lecseréltük a teheccségtelen ballibsi bandát a nemzet legjobbjaira a FIDESZ re! Én mint jobboldali nemzeti értelmiségi feladatomnak tartom hogy beszámoljak a jó hirekröl ebben a ballibsi médiadiktatúra alatt lévő világban!

Órjásit fejlődött a magyar villágazdaásg mi váltunk annak az európának a húzóerejévé ami az utóbbi évtizedekben kizsákmányolt minket mert mi jobboldali haladó enberek nem vagyunk haragtartóak is ...

Tovább Szólj hozzá

politika mszp gazdaság orbán fidesz gyurcsány szdsz világgazdaság orbán viktor viktor putyin soros balliberális szívcsakra